Pagina's

dinsdag 28 mei 2013

Grrr ik ben een tijgert

Mensen zijn beesten. Sommige alleen in hun gedrag, anderen nemen hun rol wat serieuzer. Zij laten zelfs een bijpassend vachtje aanmeten. Ook zijn er mensen die worden geboren met een beestachtig uiterlijk of die deze op latere leeftijd alsnog ontvangen.

Hieronder drie opmerkelijke mensbeesten:

1. Dennis Avner alias Catman
catman, dennis avner, animals
Dennis Avner voelde zich geen mens maar tijger. Sterker nog, hij voelde zich een vrouwelijke tijger! Na 14 operaties aan odner andere oren, lippen, wangen, voorhoofd en tanden, heeft Dennis werkelijk de gedaante van tijger overgenomen. Inclusief snorharen en bewegend staartje!

2. Joseph Merrick alias Elephant man
Joseph Merrick, Elephantman,animals
Toen Joseph werd geboren was het een normale jongen. Hier kwam echter verandering in rond zijn derde en vijfde levensjaar. Wat er veranderde er? Er begon aan de rechterkant van zijn gezicht en lichaam enorme bulten te groeien. Artsen die hem onderzochten kwamen tot de diagnose: elefantiasis
Lees hier meer over het wonderlijke leven van Joseph: http://nl.wikipedia.org/wiki/Joseph_Merrick

3. Supatra Sasuphan alias Wolfgirl
Supatra sasuphan, animal, wolfgirl
Supatra Sasuphan heeft de dubieuze eer om zichzelf het harigste meisje ter wereld te noemen. Vanaf 28 februari 2011 is dit ook te lezen in het Guinness Book of Records. Over heel de wereld zijn nog 50 anderen mensen bekend die aan deze aandoening leiden. Deze overbeharing wordt veroorzaakt door een defect chromosoom. 
Leuk weetje: nadat bekend werd dat Supatra in het GBoR kwam, steeg haar populariteit op school aanzienlijk! 



1 opmerking: